Då & nu

En kommentar
Bläddrade igenom mitt arkiv i min blogg och tittade ett år tillbaka - vad som hände idag för ett år sen. Och det bara slog mig hur långt jag har kommit på så kort tid! Helt galet hur man/det kan förbättras - personligt och det jag har omkring mig. Här kommer några tillbakablick VS hur jag har det idag:
HEM:
Då: Bodde i en halvtaskig lägenhet med 2 rum&kök, men vi lyckades ändå göra vårt hem så fint som vi kunde (vi är duktiga på inreda smart och mysigt ;))
 
Nu: P.ga ombyggnad till kontor av vår förra hus/lägenhet så fick vi flytta. Så nu bor vi i en JÄTTEFIN tvåa med balkong och härlig utsikt av ena delen av staden. Inredningsmässigt har vi verkligen uppgraderat oss och jag älskar det! Vackra valv, dörrar som ser ut som trä-konst, fin planlösning, öppet, ljust och härligt.

JOBB:
Då: Hade två jobb och hade svårt med pendlingen till det ena. Jag fick spendera totalt 2-3 timmar med bussfärd+väntan (pga tidig buss, annars skulle jag bli sen) nästan varje dag jag jobbade där, vilket var otroligt påfrestande.
 
Nu: Jag sa upp mig från det ena jobbet någon gång förra året och nu har jag endast mitt nuvarande jobb, som jag för övrigt Älskar! Har dessutom fått högre anställning och fått ansvarsområde på jobbet. Är så tacksam varje dag att jag fått denna chans och även har världens bästa kollegor!

STYLE:
Då: Har alltid velat klä mig classy, clean och propert - just för jag älskar det! Men då hade jag precis lärt mig vilka kläder jag ska välja. Har alltid haft svårt att shoppa och har alltid valt kläder som jag hade förr, som jag egentligen inte tycker om.
 
Nu: Nu är min garderob/byrå snart proppad med "classy-clothes". Stilrena enfärgade skjortor, lättsamma toppar, ärmlösa toppar, raka linjer och en del mönstrat. Men sedan tycker jag även om bohem-style och kommer alltid ha det.
 
1 Julia Müller-Sandvik:

skriven

Åååh, får jag sno idén? Jag har också kommit långt på kort tid!! :-)


Svar: Ja, självklart! kör på! 😊
rodett.blogg.se