Vänliga själar

Kommentera

Vilken härlig, ledig och produktiv dag jag haft hittills. Tog en kaffe med min kille i morse innan han for iväg till skolan, sedan gjorde jag mig i ordning för dagens bestyr. Tog bussen till matbutiken, handlade mat till kvällen och hämtade ett paket.
 
Hade dock lite otur när jag handlade. Men oturen vände till något bra varje gång. Kassörskan tittade ganska suspekt på en när jag visade upp min tomma dramaten. Tänkte inte mer på det. När jag ska börja packa mina varor så kläms bröden på bandet så de blev mosade (grr), och rätt som det är trillar ALLA mynt ut på golvet ur plånboken. En vänlig dam hjälpte mig plocka upp dem. Så snällt! Tackade henne flera gånger.

Ska hämta ut ett paket i förbutiken, tar en nummerlapp och jag hinner inte mer än vända mig om innan det är min tur, haha. En vänlig och glad kassörska. Yes! Kånkar med både det stora paket under ena armen medan jag drar min dramaten. Behövde bara vänta 5 minuter på bussen och chauffören är så snäll och sänker ner bussen så jag kommer in med mina tunga varor. Under bussfärden trillar såklart dramaten och där sitter jag med mitt stora paket i famn och försöker dra upp väskan så gott det går. Puh!
 
Hoppar av bussen och promenerar hem. Börjar gå mot porten och känner mig ganska besvärad. En man som kommer gående och är på väg att passera, ser att jag ska in i porten och drar fram en nyckel. -"Jag ska hjälpa dig hålla upp dörren för dig." -"Tack, tack, tack!" säger jag, pustande och flämtande med ett leende på läpparna medans jag drar in min dramaten och stora paket. Jag drog på smilbanden och tänkte "vilka vänliga själar det finns!".
 
När jag tappade alla mynt i butiken tänkte jag "det här är nog bara början", men vilken tur att jag hade fel. Förmiddagen blev ju hur lyckad som helst!